Huawei covers til børn

//Huawei covers til børn

Huawei covers til børn

Covers til telefonen er en verden, vi voksne slet ikke forstår os på. Men for børn og unge er det efterhånden blevet en accessory på linje med smykker og tasker, og derfor er det nødvendigt at sætte sig lidt ind i det – for børnenes skyld.

Men hvad er det lige med de covers – hvorfor er de så vigtige? Det er de, fordi telefonen er blevet så stor en del af børnene hverdag, og derfor bliver den en forlængelse af dem selv; coveret bliver et statement, en fortælling om deres person.

På lux-case har vi fundet 3 bud på Huawei P20 covers, der passer til de helt små børn, og som kalder et smil frem på læben. De er uskyldige og søde, og derfor kan de bruges uanset alder.

Covers til pigerne

Mine helt klare favoritter til de små piger er de to bløde covers med enhjørninger. Det ene er sort og har både pink og blå enhjørninger på, mens det andet er rødt og har en enkelt stor enhjørning. Den ekstra detalje med den stor enhjørning, der stikker op over kanten, giver coveret et lille tvist, og det er sødt og fint, hvis du spørger mig.

Covers til drengene

Til drengene er min helt klare favorit det sorte cover med pandaerne. Det er simpelthen så fint og cool, og jeg er sikker på, at de fleste små drenge vil elske det. Personligt er jeg pjattet med pandaen, der stikker op og kanten og kigger så sødt. 

Skal du bruge et lysere cover – måske til en pige – så er det hvide pandacover også ret finurligt. Og den søde panda går igen; på bagsiden hænger den på kanten med sin bløde rumpe og fra forsiden kan man se, at den kigger på brugeren.

Giv endelig feedback, hvis du har gode råd til covers eller en holdning til dem, der er værd at give videre.

By | 2018-08-30T11:04:33+00:00 August 30th, 2018|Huawei P20 Cover|Comments Off on Huawei covers til børn

About the Author: